Vállalkozói
kihivások

Csoportos üléssorozat - egyéni vállalkozóknak, kkv cégvezetőknek

A csoportos ülések során kiscsoportban (6-12 fő), a csoportcoaching eszközeinek segítségével közösen beszéljük át, és igyekszünk megoldani, illetve más megvilágításba helyezni a csoport témájának problémáit. A csoportcoaching eszközei magában foglalják többek között a megosztást-tapasztalatcserét, a brainsormingot, különféle workshop elemeket, valamint coaching kérdéseket és coaching eszközöket.
A csoportos ülések nagy előnye, hogy más résztvevők tapasztalatai is sokat segíthetnek a felismerésekben, vagy a folyamatok megértésében, így egyfajta indukáló erővel hathatnak egymásra a csoport tagjai.


A "Kisvállalkozói kihívások" csoport munkáját a lenti téma adja meg:
Mindenki aki vállalkozásba kezd, kezdetben rménytelien, bizalommal, hittel vág neki a vállalkozásának. Idővel azonban szinte kivétel nélkül - akár jól megy a vállalkozás, akár kevésbé - olyan problémák ütik fel a fejüket, amelyekre kezdteben nem készültünk fel.


A vállalkozókat érintő alapvető problémák a teljesség igénye nélkül:
- az egyedüllét problematikája
- munkatársi viszonyok kezelése a cégen belül
- munka és magánélet egyensúlya
- öntudatlan önszabotázs programok
- pénzügyi és materiális nehézségek
- a hirtelen túl nagyra növés problémája
- kiégés
- stb...

A "Vállalkozói kihívások" csoportos üléssorozat abban nyújt segíséget, hogy közösen rálássunk a nehézségekre, és kidolgozzuk azokat a megoldási stratégiákat, amelyek segíthetnek az elakadások felismerésében, azok meghaladásában, és a kiegyensúlyozott, harmónikus vállalkozói lét megteremtésében.
Tekintettel arra, hogy a vállalkozásban, cégvezetésben felmerülő nehézségeket és akadályokat nemcsak külső tényezők, hanem a saját személyiségünk is okozhatják (sőt a tapasztalatok alapján több esetben ez okozza, mint a külső tényezők), így a jó hír az, hogy ezen csoportmunka sem lehet mentes az önismerettől.

Amennyiben a csoport felkeltette érdeklődését, kérem írjon nekem, és megküldöm a soron következő induló csoport részleteit.